De-a lungul timpului, peste 1000 de persoane au participat la atelierele de pâine, cozonaci, sau gastronomie bio pe care le-am organizat. În marea lor majoritate, aceștia continuă să aplice ceea ce au învățat, făcând păine și cozonaci cu maia și gătind naturist, aplicând principiile gastronomiei bio – pentru ei și familiile lor. Ei sunt deocamdată o mică comunitate de persoane care demonstrează prin exemplul personal beneficiile hranei sănătoase pentru corp, minte și spirit.

Pe lângă aceștia, în cadrul atelierelor am avut ocazia să întâlnesc persoane care – individual sau în numele organizațiilor pe care le reprezintă – și-au asumat rolul de a promova un stil de viață sănătos, prin intermediul produselor si serviciilor pe care le oferă sau al activităților educationale pe care le desfășoară.

Colaborarea și schimbul de experiență cu aceștia este un prilej de dezvoltare reciprocă și ne ajută în îndeplinirea misiunii pe care ne-am ales-o. Lista lor este următoarea:

  • Naturalia
  • Moara de cereale
  • Maio bakery
  • Brutăria Companion
  • De-a brutaria
  • Bread angels
  • Bread & spices
  • Suflet pentru hrana
  • Mamici la superlativ
  • Casa din copac
  • Verita community
  • Pâine din rai
  • Turtița fermecată
  • Grădiniţa Echilibria
  • Grădinița Creative Minds
  • Căsuța naturii
  • Atelierul de sushi
  • Andeli design
  • Atelierul de bucate
  • Bon pain
  • Rețete de pâine
  • Gânduri și bucătăreală
    Pâine neagră
    Biscuit
    Pomul lăudat
    Fabrica de pâine Camen Pan
    Brutăria My Maia
    La Cuisine Paris
    Marisa Curatolo