Datorită pandemiei, am fost nevoită să încep la un moment dat atelierele în format online. Am avut la început o umbră de îndoială asupra eficienței lor, dar am descoperit cu bucurie și ușurare că soluția online este folositoare și bine acceptată de cursanți, care au rezultate foarte bune de la prima coacere. Nu numai că nu mai trebuie să se deplaseze nimeni în București, dar toate operațiunile se întâmplă în intimitatea și confortul bucătăriei proprii, facilitând înțelegerea și asimilarea conceptelor.

Atelierul propriu-zis durează 3 ore, dar se prelungește prin feed-back-uri și clarificări punctuale, în cursul practicii din zilele și săptămânile care urmează cursului. Maiaua necesară primului aluat va fi trimisă prin curier (sau ne putem întâlni în București). Există și un suport de curs, gândit astfel încât să păstreze esența celor discutate în cursul atelierului și în același timp să elibereze participanții de notarea calculelor și detaliilor tehnice, pentru ca să poată fi atenți complet în timpul celor 3 ore:  a înțelege principiile și legile după care funcționează maiaua, acesta este scopul principal al atelierului.

Adresa de mail pentru detalii și programare: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.