Clubul pâinii, prima întâlnire

Ieri, întâlnire istorică la Clubul pâinii: s-au reunit toţi brutarii amatori artizani (care lucrează cu maia) din Bucureşti: Reţete de pâine, De-a brutăria, Pâinea de acasă, Pâinea noastră şi indirect, Turtiţa fermecată.

Am degustat din pâinile aduse de fiecare: integrala cu rozmarin, secara cu chimen, alba cu faina de kamut, turceasca cu 2 tipuri de aluat, integrala cu pulpa de nuci, semialba cu mac. Am băut ceai chinezesc şi vin roşu. Am ronţăit din minunatele mere deshidratate ale lui Iulian. Am avut ca oaspeţi 3 copii cuminţi. Şi am vorbit o grămadă.

De fapt, am vorbit câteva grămezi bune, din care sper să iasă măcar câteva fapte bune (:

6 thoughts on “Clubul pâinii, prima întâlnire

Comments are closed.