Ieri, întâlnire istorică la Clubul pâinii: s-au reunit toţi brutarii amatori artizani (care lucrează cu maia) din Bucureşti: Reţete de pâine, De-a brutăria, Pâinea de acasă, Pâinea noastră şi indirect, Turtiţa fermecată.
Am degustat din pâinile aduse de fiecare: integrala cu rozmarin, secara cu chimen, alba cu faina de kamut, turceasca cu 2 tipuri de aluat, integrala cu pulpa de nuci, semialba cu mac. Am băut ceai chinezesc şi vin roşu. Am ronţăit din minunatele mere deshidratate ale lui Iulian. Am avut ca oaspeţi 3 copii cuminţi. Şi am vorbit o grămadă.
De fapt, am vorbit câteva grămezi bune, din care sper să iasă măcar câteva fapte bune (:
Frumoasa adunare…propun ca urmatoarea sa aiba loc pe 13 Aprilie, cu ocazia Gastropan 🙂
Pai ori mergem la targ ori ne intalnim sa stam de povesti :))
adică oricum ne intalnim 🙂
Clubul painii sa Clubul de paine?
Eu propun sa-i zicem Clubul creatorilor de paine…ce ziceti ?
Se-apropie data…se-ntampla ceva ?