Majoritatea reţetelor de pâine cu maia din acest site sunt originale. Câteva sunt adaptate după formule din cărţi de specialitate. 

Sunt scrise cât mai simplu, pentru cei care deja sunt iniţiaţi în pâinea cu maia, care ştiu toate etapele şi au un minim de practică la activ.

Ceea ce m-a interesat a fost să pun aici idei interesante de variaţie a pâinii zilnice: cu tărâţe, cu mei, cu cartofi, cu măsline, cu griş, cu alune. Sau câteva exemple de pâini recomandate in diferite diete terapeutice: pâine cu tărâţe de psyllium, pâine cu făină de soia, pâine cu făină fără gluten, pâine de tip Montignac.

Sper să vă placă şi să vă inspire.

Calendarul evenimentelor

Atelier de inițiere în prepararea pâinii cu maia  

  • sâmbătă, 28 octombrie 2017, 9.00-12.00, București. Inscrierile s-au incheiat.
  • sâmbătă 18 noiembrie 2017, 9.00 - 12.00 București

Atelier de cozonaci cu maia

  • sâmbătă 9 decembrie, 10.00 - 12.00, București

înscrieri

Noutăți

MamaPan

 Înțarc copil, caut bonă

Rețetele sunt bune, produsele repetabile. Brutăresele muncitoare. Furnizorii aleși pe sprânceană, procedurile clarificate si imbunătățite. Până si ...

citește pe blog

Atelier de pâine cu maia 

N-am mai scris de mult despre ateliere, deși sunt activitățile mele preferate și mi-e tare drag de ele. Dar sunt atât de obosită cu munca de rutină a brutăriei, încât și o postare pe blog....

 citeste pe blog

 
Go to top