1. Prepararea aluatului
    Amestecarea ingredientelor, autoliză, fermentare.
  2. Prelucrarea aluatului
    Divizare, preformare, formare, crestare, dospire.
  3. Coacerea pe piatră
    Coacere cu aburi, apoi fără aburi.
  4. Răcirea şi depozitarea
    Pâinea învelită în ştergar se răceşte pe un grătar, timp de 8 ore. Termenul de valabilitate pentru pâinea cu maia este de minim 10 zile, dacă este depozitată corect.

Informații detaliate despre fiecare etapă în parte precum şi 3 orare de lucru, primiți la atelierul de pâine.

Calendarul evenimentelor

2020

 atelier de inițiere

25 iulie, 9.00-12.00 București

înscrieri

Noutăți

MamaPan

Feedback

Săptămâna trecută am trimis 501 mailuri către participanți ai celor 75 de ateliere de inițiere organizate de mine în perioada octombrie 2012 – decembrie 2018...

citește pe blog

Înțarc copil, caut bonă

Rețetele sunt bune, produsele repetabile. Brutăresele muncitoare. Furnizorii aleși pe sprânceană, procedurile clarificate si imbunătățite. Până si ...

citește pe blog

Atelier de pâine cu maia

N-am mai scris de mult despre ateliere, deși sunt activitățile mele preferate și mi-e tare drag de ele. Dar sunt atât de obosită cu munca de rutină a brutăriei, încât și o postare pe blog...

citeste pe blog

 
Go to top