De-a lungul timpului, peste 300 de persoane au participat la atelierele de pâine, cozonaci, sau gastronomie bio pe care le-am organizat. În marea lor majoritate, aceștia continuă să aplice ceea ce au învățat, făcând păine și cozonaci cu maia și gătind naturist, aplicând principiile gastronomiei bio – pentru ei și familiile lor. Ei sunt deocamdată o mică comunitate de persoane care demonstrează prin exemplul personal beneficiile hranei sănătoase pentru corp, minte și spirit.

Pe lângă aceștia, în cadrul atelierelor am avut ocazia să întâlnesc persoane care – individual sau în numele organizațiilor pe care le reprezintă – și-au asumat rolul de a promova un stil de viață sănătos, prin intermediul produselor si serviciilor pe care le oferă sau al activităților educationale pe care le desfășoară.

Colaborarea și schimbul de experiență cu aceștia este un prilej de dezvoltare reciprocă și ne ajută în îndeplinirea misiunii pe care ne-am ales-o. Lista lor este următoarea:

 



Calendarul evenimentelor

Atelier de inițiere în prepararea pâinii cu maia  

  • sâmbătă, 16 septembrie 2017, 9.00-12.00, București

înscrieri

Noutăți

MamaPan

 Înțarc copil, caut bonă

Rețetele sunt bune, produsele repetabile. Brutăresele muncitoare. Furnizorii aleși pe sprânceană, procedurile clarificate si imbunătățite. Până si ...

citește pe blog

Atelier de pâine cu maia 

N-am mai scris de mult despre ateliere, deși sunt activitățile mele preferate și mi-e tare drag de ele. Dar sunt atât de obosită cu munca de rutină a brutăriei, încât și o postare pe blog....

 citeste pe blog

 
Go to top