Curs de pâine cu maia

A fost şi ultimul Atelier/Curs de pâine cu maia din locaţia de la Ateneu şi tare rău îmi pare după ea: un loc elegant, intim, dotat cu un cuptor minunat. Şi extraordinar de nezgomotos, chiar dacă e în buricul Bucureştiului: întotdeauna cât făceam curat la sfârşit deschideam geamul şi ascultam mierla cum cântă. Atât şi nimic mai mult, parcă eram la ţară, departe de lumea dezlănţuită.

Atelierul de ieri a fost cel mai spiritual din toate, aşa s-au potrivit participanţii. Poveşti din cărţi, de la expoziţii, de la bunici.

S-a mâncat toată pâinea proaspăt coaptă, o premieră. De obicei mai existau reţineri, dar ieri … aşa-i cu ultima pâine.

Pentru că n-a mai fost Liviu, nici Iulian, care să mă ajute cu documentarea Atelierului în imagini, am făcut doar 4 poze, şi alea cu mâinile înfăinate. Iată-le:

6 thoughts on “Curs de pâine cu maia

  1. Adina

    Buna seara,
    va multumim din tot sufletul pentru atelier, faceti niste paini minunate si foarte gustoase.
    A mea a iesit tare buna, si aromata, deja am mancat jumatate 🙂 va pun o poza sa o vedeti.
    Am si pregatit un nou aluat pentru o painica.

    Mult succes si sper sa ne auzim cu bine, poate la un nou atelier pentru cozonac.

    O seara buna,
    Adina

  2. Liviu

    Sunt sigur ca noua loctie va fi mai spatioasa si va putea oferi mai multe locuri pentru cursanti. Totul e sa o gasim 🙂

Comments are closed.